Monoklonale antilichaambehandeling wordt uitgerold naar Britse ziekenhuispatiënten zonder antilichaamrespons

monoklonale-antilichaambehandeling-wordt-uitgerold-naar-britse-ziekenhuispatienten-zonder-antilichaamrespons

24-09-21 08: 16: 00,

Patiënten die in aanmerking komen voor COVID in Britse ziekenhuizen krijgen de monoklonale antilichaambehandeling ronapreve aangeboden, een combinatie van twee monoklonale antilichamen die werken door te binden aan twee verschillende plaatsen op het SARS-CoV-2 spike-eiwit en het vermogen van het virus om cellen te infecteren te neutraliseren.

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

In aanmerking komende patiënten met COVID-19 in Britse ziekenhuizen die geen antilichaamrespons tegen SARS-CoV-2 hebben gekregen, zullen vanaf deze week de monoklonale antilichaambehandeling ronapreve aangeboden krijgen, zo heeft de regering aangekondigd.

Het geneesmiddel is een combinatie van twee monoklonale antilichamen (casirivimab en imdevimab), die werken door te binden aan twee verschillende plaatsen op het SARS-CoV-2 -spikeiwit en het vermogen van het virus om cellen te infecteren te neutraliseren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: