Nieuwe wetenschappelijke studie concludeert dat hartonsteking voorkomt bij 1 op de 1000 mensen die met een Covid-19 vaccin zijn geïnjecteerd

nieuwe-wetenschappelijke-studie-concludeert-dat-hartonsteking-voorkomt-bij-1-op-de-1000-mensen-die-met-een-covid-19-vaccin-zijn-geinjecteerd

24-09-21 06:31:00,

Er is een nieuwe wetenschappelijke studie gepubliceerd op basis van wetenschappelijk onderzoek dat in Canada is uitgevoerd en waarin wordt geconcludeerd dat de Covid-19 vaccins in feite bij 1 op de 1000 mensen myocarditis veroorzaken, in plaats van de 4,3 gevallen per miljoen toegediende doses die worden beweerd door de Britse toezichthouder op geneesmiddelen en de Chief Medical Officer, professor Chris Whitty, schrijft Theexpose.uk.

Dit betekent dat als elk kind ouder dan 12 jaar, naar schatting 3 miljoen Britse kinderen, ingaat op het aanbod van het Pfizer mRNA Covid-19 vaccin, ten minste 3.000 van hen myocarditis kunnen oplopen, wat ontsteking van het hart veroorzaakt en kan leiden tot hartstilstand, en jaren van de levensverwachting af kan doen nemen.

De bevindingen werden ontdekt in een studie uitgevoerd door het University of Ottawa Heart Institute in Canada, die op 16 september 2021 werd gepubliceerd in het vaktijdschrift medRxiv.

De studie werd uitgevoerd na verschillende rapporten over een mogelijk verband tussen mRNA Covid-19 vaccins, geproduceerd door zowel Pfizer als Moderna, en de daaropvolgende ontwikkeling van myocarditis en pericarditis.

Myocarditis is een ontsteking van de hartspier, terwijl pericarditis een ontsteking is van het beschermende zakje rond het hart. Beide aandoeningen zijn ernstig, omdat de hartspier niet kan regenereren. Myocarditis kan de hartspier blijvend beschadigen, en als dit niet behandeld wordt, kan dit ertoe leiden dat de hartspier niet meer in staat is het bloed effectief rond te pompen. Helaas kan de aandoening ook leiden tot hartfalen.

Myocarditis en pericarditis komen zeer zelden voor bij de algemene (ongevaccineerde) bevolking, en naar schatting zijn er in het VK ongeveer 6 nieuwe gevallen van myocarditis per 100.000 patiënten per jaar en ongeveer 10 nieuwe gevallen van pericarditis per 100.000 patiënten per jaar.

De wetenschappers die de studie uitvoerden, keken naar propesctive gevallen van muocarditis en pericarditis die zich voordeden tussen 1 juni en 31 juli 2021. Zij identificeerden patiënten aan de hand van de opname- en ontslagdiagnose, waaronder myocarditis en/of pericarditis, die binnen een maand voor het begin van de symptomen hetzij de Pfizer hetzij de Moderna mRNA injectie hadden gekregen.

Tweeëndertig patiënten werden geïdentificeerd tussen 1 juni en 31 juli, waarvan negenentwintig mannen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: