Nu ook in Zweden: Acht keer meer zieken met vaccin dan zonder

nu-ook-in-zweden:-acht-keer-meer-zieken-met-vaccin-dan-zonder

24-09-21 08:32:00, In de provincie Stockholm is het aantal Covid-19 gevallen   vandaag acht keer zo hoog als op hetzelfde tijdstip vorig jaar – ondanks het feit dat de meerderheid van de inwoners gevaccineerd is, meldt de Zweedse staatszender Svt.se.

In de provincie Stockholm bedroeg het aantal bevestigde nieuwe gevallen in week 36 2.189. In dezelfde week vorig jaar waren dat er 253 – acht keer minder.

In de provincie Skåne waren het er vijf keer zoveel en in Dalarna en Östergötland meer dan vier keer zoveel.

Het aantal mensen dat lijdt aan een ernstige covid-19 ziekte is ook hoger dan voordat het vaccin op de markt kwam, hoewel veel oude en zwakke mensen nu al zijn overleden.

De gemiddelde leeftijd van degenen die intensieve zorg krijgen voor covid-19 is nu lager dan tijdens de pandemie als geheel.

Op 20 september van dit jaar werden 62 mensen in de provincie Västra Götaland in ziekenhuizen behandeld voor covid-19, waarvan zeven op de intensive care. Vorig jaar om dezelfde tijd waren er 41 in behandeling, waarvan vier op de intensive care.

Volgens de Tracking Coronavirus Vaccinations Around the World van The New York Times is inmiddels in Zweden (24-09-2021) 69% van de bevolking met de dubieuze gentherapie ingeënt, en 63% dubbel.

Uiteraard wordt er reeds in de de eerste alinea van de staatspropaganda beweerd dat de zieken allemaal ongevaccineerden zijn. Wat de vraag doet rijzen waarom dan heden de Covid-19 gevallen acht keer zo hoog zijn als op hetzelfde tijdstip vorig jaar toen Corona welig tierde en nog niemand gevaccineerd was?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom mogen kinderen onder de 18 jaar niet worden ingeënt in Zweden?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: