NY ziekenhuizen vrezen personeelstekort als deadline voor vaccinatie nadert + meer

ny-ziekenhuizen-vrezen-personeelstekort-als-deadline-voor-vaccinatie-nadert-+-meer

24-09-21 07: 24: 00,

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

NY ziekenhuizen vrezen personeelstekort als deadline voor vaccins nadert

Associated Press meldde:

Ziekenhuizen en verpleeghuizen in New York zetten zich schrap voor de mogelijkheid dat een staatsbrede COVID-19 vaccinatieplicht voor gezondheidswerkers kan leiden tot personeelstekorten wanneer het maandag van kracht wordt.

Artsen en verpleegkundigen – en ook ondersteunend personeel, zoals voedselverzorgers en schoonmakers – hebben tot september 27 de tijd gekregen om ten minste hun eerste vaccinatie te halen in een van ’s lands meest agressieve plannen om patiënten te beschermen.

Met nog slechts enkele dagen te gaan voor de deadline, hadden velen dat nog niet gedaan. Dat liet het vooruitzicht open dat mogelijk duizenden gezondheidswerkers volgende week hun baan zouden moeten opgeven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: