Poetin de Gifmenger? Meer twijfels over pogingen om Ruslands leider te delegitimeren

poetin-de-gifmenger?-meer-twijfels-over-pogingen-om-ruslands-leider-te-delegitimeren

24-09-21 01: 10: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het lijkt erop dat sinds Hillary Clinton verloor van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 de westerse media en tal van politici bijzonder hard hebben gewerkt om de wereld ervan te overtuigen dat de Russische regering weinig beter is dan een moderne versie van Josef Stalin’s USSR. Een deel van deze inspanning kan worden toegeschreven aan de wens van de Democratische Partij om iemand anders dan de onaantrekkelijke kandidaat Hillary de schuld te geven van de nederlaag, maar er is ook iets primitiever achter de schermen aan het werk, zoiets als een verlangen om terug te keren naar een bipolaire wereld waarin men zijn vijanden en zijn vrienden kende.

” Lees verder