The Horsey Set Goes Woke, door J.B. Clark

the-horsey-set-goes-woke,-door-jb.-clark

24-09-21 04: 00: 00,

Coca-Cola is een wereldwijde onderneming, dus toen Coke woke werd door blanken aan te moedigen minder blank te zijn, was dat misschien slechts een druppel op de gloeiende plaat. Het zal interessant zijn om te zien of de US Equestrian Federation, die onlangs wakker werd, op dezelfde manier onbeschadigd zal blijven.

De USEF is het beoogde bestuursorgaan van de meeste Amerikaanse paardensporten en heeft in het beste geval een volle agenda. Paardeneigenaars en -concurrenten zijn, om het vriendelijk uit te drukken, geobsedeerd door paarden, en proberen hen tevreden te houden is als katten hoeden. USEF-leden â van amateurs die hun eigen stal uitmesten en 50-pond voerzakken bokken tot glamoureuze internationale sterren met entourages van grooms en supporters â worden allemaal geconfronteerd met een groot aantal problemen die over het algemeen kunnen worden toegeschreven aan de sterk stijgende kosten.

Credit Image: © Alan Crowhurst/PA Wire via ZUMA Press

Credit Image: © Alan Crowhurst/PA Wire via ZUMA Press

Veel kosten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: