Wetenschappers willen uw boodschappen veranderen in mRNA-vaccins

wetenschappers-willen-uw-boodschappen-veranderen-in-mrna-vaccins

24-09-21 01: 34: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De wereldwijde agenda om elke man, vrouw en kind in te enten komt rechtstreeks naar uw dinerbord. Een team van wetenschappers van de Universiteit van Californië, Riverside onderzoeken manieren om uw GROEI om te zetten in mRNA vaccins. Om de “vaccin aarzeling” onder de bevolking te bestrijden, willen deze wetenschappers coronavirus spike-eiwitten verspreiden over de gehele voedselvoorziening. Dit experiment zou kunnen leiden tot een nieuw vaccinatie paradigma dat Big Pharma totale controle geeft over de voedselvoorziening, terwijl ze zich wagen aan het genetisch veranderen van voedsel om de bevolking te overspoelen met meer bloedstollende spike proteïnen.

Is dit de reden waarom GMO/vaccin investeerder Bill Gates landbouwgrond opkoopt in de Verenigde Staten?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: