CNN: Doe GEEN “eigen onderzoek” naar COVID-vaccins

cnn:-doe-geen-“eigen-onderzoek”-naar-covid-vaccins

25-09-21 09:00:00,

“Vaccins redden levens.” “Vaccins zijn veilig en effectief.” “Vaccins zullen ons weer normaal brengen.” “Alle Amerikanen die in aanmerking komen moeten een vaccin nemen.” Amerikanen zijn 24/7 gebombardeerd met deze mantra sinds de experimentele gentherapieën, ook bekend als “COVID vaccins,” in april van dit jaar beschikbaar kwamen voor het grote publiek, schrijft Thenewamerican.com.

Terwijl de vaccinatiecampagne aan kracht won, bleek dat COVID-vaccins in feite niet zo veilig zijn als werd gezegd. Het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) begon zich te vullen met talloze meldingen van bijwerkingen, van milde tot ernstige en levensbedreigende reacties zoals bloedstolling, bloedingen, niet te stoppen bloedingen, hartproblemen, miskramen en sterfgevallen. Hoewel niet elk voorval in verband kon worden gebracht met het vaccin, was de trend alarmerend. Daar komt nog bij dat het werkelijke aantal bijwerkingen waarschijnlijk veel hoger ligt, omdat slechts ongeveer 10 procent van alle gevallen aan het systeem wordt gemeld.

Terwijl de media en topambtenaren de verontrustende rapporten door de vingers zagen en Big Tech alle verhalen begon te censureren over mensen die bijwerkingen vertoonden na te zijn ingeënt, begonnen veel praktiserende artsen hun stem te verheffen en alarm te slaan over de veiligheid van de vaccinaties. Hoe gerenommeerd en prominent ze ook waren, ze werden allemaal uitgemaakt voor “samenzweringstheoreticus” en van de meeste publieke platforms verwijderd.

Verder blijkt dat de vaccins niet voorkomen dat iemand het virus krijgt of op anderen overdraagt. Nadat al minstens een maand lang berichten over doorbraakinfecties op het web verschenen, verklaarde president Biden op 21 juli: “Je zult geen COVID krijgen als je deze vaccinaties hebt genomen.”

Op 31 juli sprak de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) de woorden van de president tegen in een verklaring dat de viruslast die gevaccineerde en ongevaccineerde mensen bij zich dragen wanneer zij geïnfecteerd zijn “vergelijkbaar” is. De vaccinatie werd nog steeds aan iedereen aanbevolen omdat deze het risico op ernstige COVID-complicaties zou verminderen.

In deze verwarrende situatie gingen zowel de federale en sommige plaatselijke overheden als particuliere bedrijven over tot een offensieve vaccinatiecampagne en schakelden zij over van het overhalen van mensen om zich te laten vaccineren naar het dwingen van mensen om zich te laten vaccineren – of negatieve gevolgen te ondervinden, zoals het verlies van een baan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: