Dus, proberen ze je te vermoorden of zijn ze gewoon corrupt, gierig en dom?

dus,-proberen-ze-je-te-vermoorden-of-zijn-ze-gewoon-corrupt,-gierig-en-dom?

25-09-21 05:25:00,

Regeringen en hun bureaucratieën liegen. Ze liegen de hele tijd. Als ze de mensen de waarheid zouden vertellen, zouden ze het niet lang volhouden. – Legendary historian Dr. Howard Zinn.

We weten uit deze nauwgezette onafhankelijke analyse van Israëlische overheidsgegevens over gezondheid dat iemand die de Pfizer mRNA prik krijgt 14,6 keer meer kans heeft om in de komende weken te sterven dan iemand in een statistisch matchende groep die geen prik krijgt. Dat is 14,6 keer meer kans per dag om te sterven, schrijft L. Reichard White.

Dat betekent dat de mRNA-prikken je bijna drie jaar lang 100% moeten beschermen tegen COVID-dood, willen ze een break-even propositie zijn. Je weet dat de prikken je geen drie jaar beschermen omdat ze je nu al vertellen dat je nog een prik moet riskeren en het is nog niet eens een jaar geleden.

Maar het is nog erger dan dat. In deze analyse zijn de vele bijwerkingen van vaccins niet opgenomen, omdat de officiële Israëlische gegevens deze niet vermelden. Hoewel veel van deze bijwerkingen je niet doden, kunnen ze je wel verlammen en je voor het leven tekenen. Bell’s Palsey, Guilian Barr Syndrome, beroerte, hartontsteking, enz. om maar een paar voorbeelden te noemen.

En wat gebeurt er na die gevaarlijke eerste weken?

We weten het niet zeker, want er zijn geen nauwgezette Israëlische regeringsregisters van vaccinatie-gerelateerde sterfgevallen na die eerste periode.

We kunnen echter wel een vrij goed idee krijgen van de VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) en equivalente EURO databanken, waar enkele – naar beste schatting slechts ongeveer 10% – van de sterfgevallen en bijwerkingen als gevolg van vaccins worden gemeld. Zelfs die magere 10% die alleen al via VAERS wordt gemeld, laat een volledig ongekend niveau zien van vaccinatie-gerelateerde verwondingen en sterfgevallen.

VAERS-gegevens die vrijdag (24 augustus 2021) door de CDC werden vrijgegeven, toonden een totaal van 623.343 meldingen van bijwerkingen uit alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 13.627 sterfgevallen (een stijging van 559 ten opzichte van de gegevens die vorige week werden vrijgegeven) en 84.466 ernstige verwondingen (een stijging van 3.416 ten opzichte van de vorige week) tussen 14 december 2020 en 20 augustus 2021. COVID-rapporten over verwondingen door vaccins stijgen met 27.000 in één week.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: