Havana Syndroom, Gerichte Energie Wapens, en de Nieuwe Koude Oorlog

havana-syndroom,-gerichte-energie-wapens,-en-de-nieuwe-koude-oorlog

25-09-21 06: 45: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Hoewel de jury nog steeds niet weet wie de aanvallen op Amerikaanse functionarissen heeft gepleegd, of zelfs of er überhaupt aanvallen zijn geweest, bestaan gerichte energiewapens zeker wel. Het Havana Syndroom mag dan science fiction zijn, maar gerichte energie wapens zijn wel degelijk science fact. (Het begon in 2016. Amerikaanse ambtenaren in Havana, Cuba, begonnen massaal te klagen over het horen van vreemde geluiden, het lijden aan terugkerende hoofdpijn, misselijkheid, gehoor- en geheugenverlies. Van daaruit verspreidde het zich over de hele wereld, met honderden Amerikaanse spionnen en diplomaten in het Verenigd Koninkrijk, Colombia, China, Oezbekistan, Duitsland, Oostenrijk, en in Washington zelf die soortgelijke symptomen meldden.

” Lees verder