Hebben de Covid-“vaccins” eigenlijk nog geldige vergunningen voor het op de markt brengen?

24-09-21 10: 20: 00,

Gepubliceerd op 25. September 2021 van WS.

Begin september berichttehet onlineportaal Blautopf onder de titel “Jurisprudentie: Zijn de Covid-vaccins 19 überhaupt nog goedgekeurd?” over een belangrijk proces bij het Hooggerechtshof in Parijs op 31. Augustus 2021, die betrekking had op de opschorting van de verplichte vaccinatie van drie eisers uit de gezondheidssector.

Naast de pijlers van het argument “recht op leven” en “recht op privé-eigendom”, heeft de advocaat van de vrouwen, Diane Protat, zich in de rechtszaak voornamelijk beroepen op de noodgoedkeuringen van de “vaccins”.

In een interview met de krant France Soir had Protat uitgelegd dat deze noodvergunningen om de zes maanden opnieuw worden aangevraagd en uiteraard worden goedgekeurd door de bevoegde autoriteiten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: