Het systeem van corruptie in het gezondheidsbeleid

het-systeem-van-corruptie-in-het-gezondheidsbeleid

24-09-21 10: 15: 00,

Het systeem van corruptie in het gezondheidsbeleid

Gepubliceerd op 25. September 2021 door RK.

Vertaling uit het Frans:

Er is een groot probleem, … en iedereen weet het. Er is een groot probleem van corruptie in het gezondheidsbeleid. Het klinkt erg samenzweerderig om dit te zeggen, maar de Europese Commissie heeft een verslag voorgelegd aan het Europees Parlement waarin staat dat corruptie wijdverspreid is in de gezondheidssector en met name bij overheidsopdrachten.

De rapporteur van de VN-Commissie voor de rechten van de mens zei 2017 dat corruptie in de gezondheidssector wijdverspreid is, zelfs in Westerse landen, en dat het noodzakelijk is om klokkenluiders, degenen die problemen melden, te hebben.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: