Ik zegevierde over de Covid en de Covidisten … en herwon mijn waardigheid!

ik-zegevierde-over-de-covid-en-de-covidisten-…-en-herwon-mijn-waardigheid!

25-09-21 05:36:00,

Dat is het ! Ik heb eindelijk aan mijzelf en aan hen die nog toegankelijk zijn voor de begrippen waarheid, waardigheid, standvastigheid en onafhankelijkheid van geest, bewezen dat ik niet tevergeefs heb gesproken, dat ik, toen de werkelijkheid mij inhaalde, niet ben bezweken voor paniek en hysterie, dat ik mijn jas niet heb omgedraaid. Ik kan in alle bescheidenheid zeggen dat ik de toets der werkelijkheid moedig en vastberaden heb doorstaan. Ik heb niet toegegeven aan angst, intimidatie of propaganda. Ik ben trots op mezelf en voel me weer een volwaardig mens. Ik kan met opgeheven hoofd en mijn ziel in vrede lopen, schrijft mevrouw Dominique Muselet.

De woede die ik sinds het begin van de Corona-folterij koesterde tegen de misdadigers die ons namens de multinationals regeren is er nog steeds, maar de gevoelens van vernedering en machteloosheid, die mij ondermijnden, hebben mij verlaten. Ik voel me weer vrij, innerlijk vrij, want ik heb de vuurproef doorstaan en ik weet nu dat :

1. Ik had gelijk: ondanks mijn 77 jaar heb ik het Pfizer “vaccin” niet nodig omdat ik gezond ben en geen co-morbiditeiten heb (als deze injectie van enig nut is voor wie dan ook behalve Big Pharma en al de mensen die ze bemiddelen).

2. Ondanks de onmogelijkheid om remedies te verkrijgen, zoals Ivermectine of Hydroxychloroquine, die hun waarde bewezen hebben, ondanks het ongenoegen van onze “wetenschappers” die verkocht zijn aan Big Pharma, kan Covid op mijn leeftijd genezen worden door zichzelf te behandelen, op voorwaarde dat men zijn immuunsysteem versterkt heeft, zoals ik het laatste jaar gedaan heb met zink, vitamine D, essentiële oliën, en al het andere dat aanbevolen wordt door de dokters die nog geloven in geneeskunde. Deze regering van gewelddadige en cynische manipulatieve leugenaars kan mij, met al haar macht, niet tot in het oneindige dwingen te doen wat ik niet wil doen. Ik voel een vastberadenheid in me die zelfs mij verbaast.

3. Deze regering van gewelddadige, cynische, manipulatieve leugenaars kan mij, met al haar macht, niet tot in het oneindige dwingen te doen wat ik niet wil. Ik voelde een vastberadenheid in me die me verraste. En ik realiseerde me, opgelucht (want men kan nooit van tevoren weten hoe men zal reageren in het aangezicht van gevaar),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: