Immunisatiedeskundige waarschuwt dat gevaccineerden de echte bedreiging vormen, “gevaarlijk” voor anderen

immunisatiedeskundige-waarschuwt-dat-gevaccineerden-de-echte-bedreiging-vormen,-“gevaarlijk”-voor-anderen

25-09-21 06:08:00, Een immunisatiedeskundige heeft verklaard dat de grootste bedreiging op dit moment bestaat uit mensen die de Covid-19-vaccins hebben genomen, bericht Theexpose.uk.

Professor Christian Perronne, voormalig hoofd van de Europese adviesgroep van deskundigen inzake immunisatie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waarschuwt dat “volledig gevaccineerde” mensen tijdens de wintermaanden in quarantaine moeten blijven of het risico lopen ernstig ziek te worden of te sterven. Hij zegt dat hun immuunsysteem na vaccinatie blijvend is veranderd.

Perronne, die gespecialiseerd is in tropische pathologieën en opkomende infectieziekten, zegt dat de situatie in het Verenigd Koninkrijk en Israël, die twee van de meest gevaccineerde landen ter wereld zijn, snel verslechtert. Hij zegt dat dezelfde problemen zich naar verwachting ook in de Verenigde Staten zullen voordoen.

“Ongevaccineerde mensen zijn niet gevaarlijk, gevaccineerde mensen zijn voor anderen gevaarlijk,” zegt Perronne.

“Het is nu bewezen in Israël – ik heb contact met veel artsen in Israël – ze hebben grote problemen, ernstige gevallen in de ziekenhuizen zijn onder de gevaccineerde mensen, en in het Verenigd Koninkrijk ook, je hebt daar ook het grotere vaccinatieprogramma en ook daar zijn er problemen.”

Een werkgroep in Frankrijk is naar verluidt “volkomen in paniek” over de situatie en weet niet goed wat te doen om de situatie aan te pakken. Het lijkt erop dat de meeste mensen die ziek worden nadat ze positief op Covid-19 zijn getest, degenen zijn die de vaccins hebben genomen.

Kobi Haviv, een Israëlische arts, zei tijdens een segment op Channel 13 News:

“95% van de ernstig zieke patiënten zijn gevaccineerd. Volledig gevaccineerde mensen zijn goed voor 85-90% van de ziekenhuisopnames.”

“We openen steeds meer covid-afdelingen. De effectiviteit van vaccins neemt af of verdwijnt.”

Dit is echter geen baanbrekend nieuws, want we zijn ons terdege bewust van de schade die de vaccins aanrichten, waarvan de prikken in het Verenigd Koninkrijk meer dan 1.186.844 bijwerkingen en 1.632 sterfgevallen hebben veroorzaakt.

Anderen hebben hun bezorgdheid geuit over het effect van de vaccins op het immuunsysteem, aangezien een door het Francis Crick Institute uitgevoerde studie heeft aangetoond dat het Pfizer-vaccin T-cellen vernietigt en het immuunsysteem verzwakt.

De studie – uitgevoerd door het Francis Crick Institute in samenwerking met het Britse National Institute for Health Research – toonde aan dat het Pfizer Covid-19-vaccin minder neutraliserende antilichamen tegen Covid-19 en andere varianten produceerde.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: