Israëlische moeder onthult de levens die verwoest, ontspoord en weggenomen zijn door COVID-19 vaccins

israelische-moeder-onthult-de-levens-die-verwoest,-ontspoord-en-weggenomen-zijn-door-covid-19-vaccins

25-09-21 10:12:00,

Een Israëlische moeder gaat de uitdaging aan om de wereld te informeren over de levens die in Israël zijn verwoest, ontspoord en ontnomen door de vaccins tegen het coronavirus. De moeder van twee jongens, die zichzelf identificeert als Avital, heeft duizenden getuigenissen gelezen en met honderden mensen gesproken om te komen tot een 67 minuten durende video getiteld “The Testimonies Project”, schrijft Nolan Barton.

De video kan hieronder en hier in zijn geheel worden bekeken. Hij is op dezelfde site ook te bekijken per categorie: hartproblemen, neurologische, vaginale bloedingen, bloedstolsels, ontstekingen, huidproblemen en uitbraak van ziekten.

“De afgelopen maanden hoorde ik van steeds meer mensen die ik ken die ernstige bijwerkingen ondervonden kort nadat ze de Pfizer-prik hadden gekregen. Ik merkte ook dat geen enkel nieuwsbedrijf, journalist, verslaggever of wie dan ook deze gebeurtenissen grondig onderzocht en de gegevens publiceerde,” zegt Avital.

“Toen begonnen ze met het toedienen van dit experimentele vaccin aan onze kinderen. Toen besloot ik deze taak op me te nemen.”

Avital geeft toe dat het niet gemakkelijk is geweest. Ze zegt dat de meeste slachtoffers van COVID-19 vaccins bang zijn om zich bloot te geven vanwege de “vijandigheid rond het onderwerp.” Maar uiteindelijk is ze erin geslaagd om de dapperen te bereiken die ermee instemden om hun onaangename vaccinervaring met de wereld te delen.

“Wat kan ik je vertellen? Je zoon gaat slapen en ’s morgens vind je hem dood. Het is verschrikkelijk,” zegt een vader genaamd Meir die zijn volledig gevaccineerde zoon Daniel Jacob verloor aan een hartstilstand.

Ali, 41, heeft twee beroertes gehad nadat hij de tweede dosis van het COVID-19-vaccin had gekregen.

“Ik heb geen ziekte-achtergrond, en plotseling twee beroertes op middelbare leeftijd? Ik wacht eerlijk gezegd gewoon op de derde om er een eind aan te maken,” zegt hij.

Gavriel, 57, heeft een open hartoperatie ondergaan enkele uren nadat hij het COVID-19-vaccin kreeg.

“Mijn rabbi overtuigde me om me te laten vaccineren. Ze gaven me de prik en drie uur later voelde ik druk in mijn maag. Plotseling had ik het warm. Ik trok mijn kleren uit,” zegt Gavriel. “Ik zei tegen mijn broer dat hij een ambulance moest bellen. Ze brachten me naar het ziekenhuis,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: