Met opgeheven hoofd

25-09-21 05:27:00,

De staatssecretaris van economische zaken Mona Keijzer (CDA) is op staande voet ontslagen. Keijzer had eerder vandaag tegenover de Telegraaf kritiek geuit op het QR-beleid. Keijzer: ‘Je ziet dat het steeds moeilijker uit te leggen is waarom die pas op de ene plek wel nodig is en op de andere plek niet. Met oog op de hoge vaccinatiegraad en lage bezetting van IC-bedden door Coronapatiënten: Dan denk ik: ja jongens, gaan we nou door op deze weg of gaan we het anders organiseren? Verder zei zij: ‘Als je in een samenleving bent beland waar je bang voor elkaar moet zijn tenzij je een bewijsje kunt laten zien, dan moet je je echt even achter je oren krabben en je afvragen: willen we deze kant op?

Als jachthond achter een gewond konijn kon ‘journalist’ Ron Frezer niet nalaten om een vrijblijvend advies aan het kabinet te geven: ‘Als een lid van het kabinet zo afstand neemt van kabinetsbesluiten, en zeker eentje als dat omstreden coronatoegangsbewijs, dan kun je maar twee dingen doen. Of je neemt je woorden terug, maar dan is de schade al wel aangericht, of je treedt af. Dat laatste lijkt me in dit geval het waarschijnlijkst.
Journalistiek anno coronatijd is ‘agitprop‘, een constante stroom van regeringstrouwe propaganda en een permanente oorlogsverklaring aan iedereen die van het voorgeschreven narratief afwijkt.

Nee, verstandig is het niet om als lid de eigen club publiekelijk af te vallen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: