Onderdrukking van Ivermectine onthult massamoord complot, megawinsten voor Big Pharma

onderdrukking-van-ivermectine-onthult-massamoord-complot,-megawinsten-voor-big-pharma

25-09-21 08:03:00,

John Kaminski legt uit waarom vrijwel alle westerse leiders betrokken zijn bij de met voorbedachten rade massamoord op een aanzienlijk deel van de wereldbevolking.

Trump, Bill Gates en Anthony Fauci komen allemaal in aanmerking voor de doodstraf als medeplichtigen aan de voorbedachte massamoord op een substantieel deel van de wereldbevolking omdat noodtoestemmingen voor vaccins alleen legaal zijn als er geen andere beschikbare geneeswijzen voor de ziekte in kwestie bestaan die dergelijke noodtoestemmingen in de eerste plaats noodzakelijk maken.

Nu is het nieuws naar buiten gekomen dat het geneesmiddel Ivermectine, uitgevonden door twee Nobelprijswinnaars in 1980, altijd beschikbaar is geweest en bewezen heeft deze mysterieuze COVID-ziekte te genezen, waardoor degenen die het gebruik ervan hebben verhinderd en de distributie ervan hebben onderdrukt, schuldig zijn aan wat waarschijnlijk de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid is, niet alleen de nodeloze moord op miljoenen door het gebruik van onnodige en giftige experimentele stoffen, maar ook de totale ontwrichting van de wereldmaatschappij voor andere doeleinden dan de bestrijding van een verdachte ziekte.

De onthulling dat het veelgebruikte geneesmiddel Ivermectine niet alleen op grote schaal beschikbaar is, maar ook bewezen heeft deze verdachte kwaal te genezen, die kennelijk is uitgevonden in een Chinees laboratorium dat met Amerikaans geld is gefinancierd, heeft plotseling en onherroepelijk onthuld dat de door de regering en de mainstream media aanbevolen consensusbehandeling nu niet alleen meer dan een miljoen mensen heeft gedood, maar ook de wereldmaatschappij totaal heeft ontwricht door draconische regeringsreacties waarvan nu is bewezen dat zij totaal onnodig zijn.

Gedurende deze vermeende pandemie WISTEN alle vier de hierboven genoemde hypocrieten, evenals topambtenaren in regering, media en academische wereld, dat dit vrij verkrijgbare wondermiddel zowel beschikbaar als effectief was voor de genezing van deze ziekte. Er kan geen twijfel meer bestaan over hun krankzinnige moorddadige bedoelingen om de wereldbevolking te verminderen door deze vooropgezette duivelse strategie.

De regeringen van de wereld hebben zich tot het uiterste ingespannen om deze bewezen en goedkope remedie tegen de zogenaamde COVID-bedreiging te onderdrukken. Intelligente mensen hebben altijd beseft dat deze tactiek een doorzichtige list was om legitimiteit te verlenen aan de dure en ineffectieve hersenspinsels van Big Pharma, die miljarden winst hebben geoogst door deze sinistere samenzweringscomplotten.

Deze verwrongen leiders en miljoenen anderszins schijnbaar respectabele artsen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: