Oproep aan politieagenten, Boa’s, militairen, doctoren, verplegers: weiger!

oproep-aan-politieagenten,-boa’s,-militairen,-doctoren,-verplegers:-weiger!

25-09-21 09:41:00,

We zijn in de fase beland dat het neerkomt op u politieagenten, Boa’s, militairen, doctoren, verplegers: weiger! Het is niet langer mogelijk u te verschuilen achter ‘Befehl ist Befehl’, zoals de nazi SS soldaten deden. U wordt betaald om een systeem te implementeren en te handhaven door een overheid die openlijk fascisme oplegt.

In de tweede kamer wordt dan misschien wel motie na motie ingediend door de FvD en Wybren van Haga, maar dat is slechts krijsend toekijken in de operatiekamer met een doekje voor het bloeden. Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn hoofdverantwoordelijken voor het opgelegde fascisme. De rest van het demissionair kabinet en de tweede kamer – inclusief die oppositie – moeten het mes uit de handen van de slager, die zich voordoet als chirurg, grijpen.

Er is geen tijd meer voor moties en er is geen tijd voor demonstraties of picknick acties. Mosterd na de maaltijd. Leg Nederland plat.

Kamerleden moeten rake klappen uitdelen en het direct opstappen van de slagers eisen en anders de operatiekamer (verworden tot slachthuis) slopen. Dat wil zeggen: letterlijk politie en leger oproepen om de fascisten af te zetten. Kamerleden die zuigen over het niet mogen maken van het vergelijk met nazi Duitsland moeten zich diep schamen voor het ondermijnen van de waarheid en opstappen.

Leger en politie inclusief handhavers (Boa’s) moeten per direct – welke consequentie dan ook – weigeren boetes uit te delen, te handhaven op toegangsbewijzen en actief leidinggevenden afzetten. Dat kan als u uw collega’s aanspoort en zegt “genoeg is genoeg”. Samen maakt u een vuist en ook als u in de minderheid bent moet u die vuist maken. Wees een echte strijder in plaats van een uniform die orders opvolgt!

Doctoren en verpleegkundigen moeten zich kundig gaan gedragen en zich verdiepen in de monsterlijke consequenties en het streven naar the internet of bodies via deze vaccins. Vervolgens moeten zij – welke consequentie dan ook – weigeren vaccins te geven, maar bovenal mensen actief oproepen de vaccins niet te nemen. U heeft die verantwoordelijkheid nu te nemen. U bent al veel te laat!

Blijft u zich verschuilen achter ‘ik vertrouw de overheid en ik vertrouw de experts’ dan bent u verantwoordelijk voor zienderogen wegkijken. Lees dit artikel over de argumenten voor en tegen vaccins maar eens geduldig,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: