“Vigil”: Het onderzeeërdrama van de BBC is de anti-Russische propagandamachine in actie

“vigil”:-het-onderzeeerdrama-van-de-bbc-is-de-anti-russische-propagandamachine-in-actie

25-09-21 06: 36: 00,

Alle artikelen van Global Research zijn te lezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De scène: een Britse nucleaire onderzeeër. Een detective is gestuurd om de dood van een matroos te onderzoeken. Wanneer ze de commandant van de marine vraagt waarom er zoveel geheimzinnigheid moet zijn, aangezien Groot-Brittannië niet in oorlog is, antwoordt hij: “Dat is een illusie. We zijn altijd in oorlog geweest’.

De serie, getiteld ‘Vigil‘ is het meest bekeken drama van het jaar op de BBC, en heeft veel publiciteit gekregen, met een publiek van 10.2 miljoen mensen in de eerste week. Het toont een gevecht met een ongrijpbare, meedogenloze tegenstander die erin slaagt een Britse onderzeeër te infiltreren om ‘het nucleaire afschrikmiddel van Groot-Brittannië uit te schakelen’,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: