Wat iedereen moet weten over de jaarlijkse griepprik, alvorens volledig geïnformeerde toestemming te geven

wat-iedereen-moet-weten-over-de-jaarlijkse-griepprik,-alvorens-volledig-geinformeerde-toestemming-te-geven

25-09-21 06: 43: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het CDC (de Centers for Disease Control and Prevention) is, net als de FDA (Food and Drug Administration), ontstaan als een belangrijke regelgevende instantie van de Amerikaanse overheid. De bedoeling van de wetgeving die beide waakhondengroepen machtigde was het reguleren van diverse corrupte en monopolie-zoekende for-profit gezondheidszorg-gerelateerde industrieën die de gezondheid van de bevolking zouden kunnen schaden die anders machteloos is om zichzelf te beschermen tegen de gevaarlijke praktijken van machtige gezondheidszorg-gerelateerde industrieën.

Tragisch genoeg zijn de laatste paar generaties (het meest significant beginnend met het presidentschap van de pro-Big Business, pro-Big Pharma Ronald Reagan), zowel de CDC als de FDA ernstig gecoöpteerd door de Big Pharma Corporaties,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: