Zonder mij

zonder-mij

25-09-21 01: 00: 00,

Artikel 20, lid 4, van de basiswet lijkt collectief te zijn vergeten. Zelfs het Centraal Comité in Berlijn en zijn corrupte partijsoldaten, lobby-politici en opvoedkundige bedriegers zijn allemaal nog in functie. Ondanks al het bekende wangedrag en schandalen van de afgelopen 18 maanden. En de ideologische links-rechts schermutselingen in de media gaan ook door. Iedereen die het officiële Corona-verhaal niet steunt, het in twijfel trekt en liberaal, conservatief of anderszins kritisch argumenteert, moet een nazi zijn. Onlangs nog Til Schweiger, die door links nog als een groot humanitair werd gevierd in de vluchtelingencrisis.

De Groenen, die volgens hun eigen perceptie inclusief zijn, marginaliseren iedereen die er anders over denkt en roepen, zoals Winfried Kretschmann, openlijk op tot totalitaire toestanden. De minister-president van Baden-Württemberg overweegt zelfs de basiswet te wijzigen om de vrijheden van de burger verder te kunnen inperken. Robert Habeck is openlijk voorstander van een samenlevingsmodel zoals in China, met minder verkiezingen en meer staatsinvloed – zelfs op privé-terreinen. Een sociocratie. Terwijl de kanselierskandidaat van de voormalige eco-partij permanent aan de schandpaal krabt en iedereen laat zien waar een regeringsdeelname van de Groenen toe zou leiden. In centralistische chaos.

Zelfs Johnny Rotten, leadzanger van de cultpunkband Sex Pistols en antikapitalist van het eerste uur, die zeker niet beschuldigd zou worden van enige toenadering tot nazi’s,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: