infosperber: elk vierde bed op intensive care staat leeg in Zwitserland

26-09-21 06: 40: 00, Duidelijkheid over de rode lijn

Door Hans-Jürgen Bandelt De regering streeft naar 1G, d.w.z. verplichte Corona-vaccinatie, maar via de zij- en achterdeur door middel van een geraffineerde salamitactiek, waarbij de gevaccineerde gewilligen worden geïnfantiliseerd en de onwilligen worden lastiggevallen door een geleidelijke uitsluiting uit de openbare ruimte. Met 3G, al (…)

” Lees meer

“Astroturfing” – propaganda in het tijdperk van de sociale netwerken

Er worden krachtige PR-strategieën gebruikt om het publiek te manipuleren voor politieke en commerciële doeleinden. De techniek is honderd jaar oud, maar heeft vandaag meer succes dan ooit. By Bon pour la tête PR-bedrijven hebben strategieën ontwikkeld die het moeilijk maken om de sociale, economische of politieke realiteit te zien.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: