Italiaanse actrice ontwikkelt paar dagen na 2e Moderna prik hartontsteking, zou het “een miljoen keer” opnieuw doen

italiaanse-actrice-ontwikkelt-paar-dagen-na-2e-moderna-prik-hartontsteking,-zou-het-“een-miljoen-keer”-opnieuw-doen

26-09-21 08:00:00,

Een 25-jarige Italiaanse actrice en Instagram-influencer miste het 78e Internationale Filmfestival van Venetië en kortte haar vakantie in na hartproblemen na de injectie, bericht Thecovidblog.com.

Volgens een video geplaatst op Instagram kreeg Ludovica Bizzaglia haar tweede Moderna mRNA-injectie op 5 augustus. Ze was op vakantie in Griekenland toen ze de injectie kreeg. Bizzaglia kreeg een paar dagen later last van scherpe pijn op de borst, kortademigheid en tintelingen in haar ledematen. Maar ze deed het af als “angst” en vervolgde haar vakantie in de bergen van Bormio, Italië.

Haar toestand verslechterde geleidelijk, waardoor ze begon te geloven dat ze een hartaanval had gehad. Bizzaglia brak haar vakantie in Bormio af en keerde terug naar Rome voor een bezoek aan Dr. Massimo Massetti in de Agostino Gemelli Universiteit Polikliniek. Ze werd onmiddellijk gediagnosticeerd met pericarditis, een bekende, veel voorkomende en gevaarlijke bijwerking van de mRNA-injecties. “Ik was in shock, maar ik wil iedereen vertellen dat je met de juiste therapie en veel rust kunt genezen”, vertelt ze aan de Corriere della Sera.

Instagram-video en verontrustende berichten

Bizzaglia deelde haar ervaring die week in een Instagram-video. Een ruwe, onvolledige vertaling staat hieronder.

“Nam de tweede dosis op 5 augustus en vertrok na een korte tijd op zomervakantie in Griekenland. Ik heb altijd last gehad van angsten en paniekaanvallen. Ik begon me slecht te voelen en besloot naar het ziekenhuis te gaan voor diverse controles, zoals een elektrocardiogram, enz. enz. Ik kreeg te horen dat ik gewoon erg angstig was en kreeg kalmerende middelen voorgeschreven. Maar ik ging onmiddellijk terug naar Rome omdat het met de ondraaglijke pijn niet langer haalbaar was om te blijven. Ik ging naar mijn cardioloog en hij diagnosticeerde me met door vaccinatie veroorzaakte hart pericarditis.”

In interviews met de Italiaanse media herhaalt ze de leuzen van de farmaceutische industrie. “Het risico op myocarditis of pericarditis is veel hoger voor degenen die COVID-19 hebben en het is niet waar dat voor jonge mensen het virus gewoon een verkoudheid is,” zegt ze. Een studie van de Universiteit van Californië die vorige week werd vrijgegeven, toont aan dat tienerjongens zes keer meer kans hebben op hartproblemen na de injectie dan op een ziekenhuisopname ten gevolge van COVID-19.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: