Kindervaccinatie studie: ernstige bijwerkingen worden verzwegen

kindervaccinatie-studie:-ernstige-bijwerkingen-worden-verzwegen

26-09-21 05: 45: 00,

Kindervaccinatie studie: ernstige bijwerkingen worden verzwegen

26.09.2021 | www.kla.tv/19989

Kindervaccinatie studie: ernstige bijwerkingen worden verzwegen Niet minder dan 93 Israëlische artsen hebben een brief ondertekend waarin zij eisen dat geen coronavaccins aan kinderen mogen worden gegeven. De artsen wijzen erop dat volgens de huidige wetenschap het vaccin niet tot groepsimmuniteit kan leiden. Het is nog onduidelijk of het vaccin de verspreiding van het virus eigenlijk voorkomt en hoe lang het bescherming biedt. Nieuwe virusvarianten zouden resistent kunnen zijn tegen het vaccin en we weten nog niet wat de gevolgen zijn voor de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid. De 93 artsen schrijven: “We moeten kinderen niet in gevaar brengen door massaal te vaccineren tegen een ziekte die voor hen niet gevaarlijk is”. Volgens hun mening moeten kinderen snel weer normaal kunnen functioneren en moet men stoppen met hen te testen en te isoleren. Vaccineren moet niet worden overhaast tot het beeld volledig is,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: