Onderzoeksgroepen vinden scherpe metalen voorwerpen in COVID-vaccin: “Heel beangstigend

onderzoeksgroepen-vinden-scherpe-metalen-voorwerpen-in-covid-vaccin:-“heel-beangstigend

26-09-21 06: 16: 00,

Eerder deze week werd in het pathologisch instituut in Reutlingen, Duitsland, een persconferentie gehouden over de onderzoeksresultaten van een Oostenrijkse, Japanse en Amerikaanse groep onderzoekers inzake Corona-vaccins. De video van de persconferentie is van YouTube verwijderd.

De groepen onderzochten honderden vaccinflessen van Pfizer, Moderna en AstraZeneca. “Wat ze ontdekt hebben is schokkend,” zei Dr Jane Ruby in de Stew Peters Show. De onderzoekteams stuitten op ontelbare kleine scherpe metalen voorwerpen, parasieten en allerlei vreemde stoffen die zij niet konden identificeren en nog nooit eerder hadden gezien. “Dingen die niet in een vaccin thuishoren,” zei Ruby.

Misdaden tegen de menselijkheid

Ze merkte op dat de deeltjes synchroon bewogen bij verhitting. “Dat is heel eng,” zei ze.

Volgens Ruby stelden de onderzoekers dat elk land of bedrijf dat doorgaat met het vaccinatieprogramma zou moeten worden aangeklaagd en beschuldigd van misdaden tegen de menselijkheid.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: