Overhangmandaten en andere eigenaardigheden: Hoe de Russische televisie de Duitse verkiezingsdag verklaart

overhangmandaten-en-andere-eigenaardigheden:-hoe-de-russische-televisie-de-duitse-verkiezingsdag-verklaart

26-09-21 12: 23: 00,

De Russische televisie heeft zondagmorgen aan haar kijkers de eigenaardigheden van het Duitse kiesstelsel en de politieke situatie op de verkiezingsdag in Duitsland uitgelegd. Ook het onderwerp van de Bondsdag, die door overlopende mandaten steeds groter wordt, werd op een gemakkelijk te begrijpen manier uitgelegd.

De Duitse Bondsdagverkiezingen spelen ook in de Russische media een belangrijke rol en aangezien de Russische televisie in haar bijdrage niet alleen de politieke situatie in Duitsland maar ook de bijzonderheden van het Duitse kiesstelsel op een gemakkelijk te begrijpen manier heeft uitgelegd, heb ik de bijdrage van de Russische televisie van zondagmorgen vertaald.

Begin van vertaling:

Zondag worden in Duitsland federale verkiezingen gehouden waarbij de grootste strijd waarschijnlijk zal gaan tussen de sociaal-democraten en de conservatieven van de CDU/CSU. De uitslag van deze moeilijke verkiezing zal niet alleen de samenstelling van het Duitse parlement bepalen, maar ook de naam van de nieuwe kanselier.

Deze strijd om de Bundestag belooft onvoorspelbaar te worden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: