“Wanneer dan niet nu” – Samenvatting van de 71e vergadering van de Corona-commissie

26-09-21 04: 16: 00,

Gepubliceerd op 26. September 2021 van WS.

“Er komen hete dingen aan het licht” – met deze zin leidde Viviane Fischer de 71 in. Corona Comité vergadering op 24. September 2021, die werd gehouden onder het motto “Wanneer, zo niet nu”. Ook aanwezig waren Dr. Reiner Füllmich en Antonia Fischer.

Onderwerpen: Prof. Werner Bergholz informeert over de “niet-aangegeven” bestanddelen die worden aangetroffen in alle Covid 19 injecties, Dr. Reiner Füllmich en Wilfried Schmitz geven inzicht in de “rokende puinhopen” van de Duitse rechterlijke macht, Colin Meier spreekt over de systematische laster van vermeende samenzweringstheoretici en de beïnvloeding van de wetenschappelijke media door zogenaamde “citatiekartels” en Dr. Wolfgang Wodarg over myocarditis bij jonge mannen en het zogenaamde aspireren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: