Is er een COVID Vaccin/Kanker connectie?

is-er-een-covid-vaccin/kanker-connectie?

26-09-21 11: 47: 00,

Meerdere bronnen in The HighWire’s netwerk van eerstelijns artsen, hebben een alarmerend stijgend aantal agressieve kankers gemeld na de COVID vaccinatie. Zou er een verband kunnen zijn?

Een recent artikel kan de toename van kankergevallen verklaren. Het begint met het werk van de artsen Katalin Karikó en Drew Weissman, die de nucleoside modificatie technologie hebben uitgevonden die het mRNA beschermt tegen de afweer van het lichaam door het alarmsignaal van het aangeboren immuunsysteem, bekend als de Toll Like Receptors (TLR), te vernietigen. Deze bevindingen werden overgenomen in de mRNA-technologie die wordt gebruikt in Covid-vaccins, zodat het vreemde mRNA van het vaccin de cellen kon binnendringen zonder te worden vernietigd.

Maar je immuunrespons uitschakelen om een vaccin te kunnen toedienen is misschien toch niet zo’n geweldig idee, aangezien deze Toll Like Receptors het lichaam waarschuwen voor de aanwezigheid van antigenen, waaronder bacteriën, virussen en kankercellen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: