Wat ik wel en niet weet over het SARS-CoV-2 virus

wat-ik-wel-en-niet-weet-over-het-sars-cov-2-virus

27-09-21 01: 48: 00,

Mijn beknopte conclusies volgen zonder links naar bronnen, aangezien ik niet probeer iemand ergens van te overtuigen, maar alleen voor de openbare verslaglegging aangeef wat ik heb geconcludeerd. Het leven is kort. Ik ga het nu zeggen.

  • Ik weet dat grote aantallen mensen zijn gehypnotiseerd door angst, bedreigingen en steekpenningen om de versie van COVID-19 van de mainstream media te accepteren. Ik heb geconcludeerd dat vele miljoenen zich in een trance-toestand bewegen en dit niet weten. Zij zijn in deze toestand gebracht door een goed georganiseerde, zeer geraffineerde propagandacampagne die heeft geput uit de menselijke angst voor dood en ziekte. Degenen die hierachter zitten hebben ongetwijfeld de hoge incidentie van hypochondrie bij de algemene bevolking bestudeerd, alsmede de angst voor een onzichtbaar “virus” in samenlevingen waar het geloof in God en het spirituele onzichtbare is vervangen door geloof in de wetenschap.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: