Zendingverspreiden www.kla.tv/19989

zendingverspreiden-wwwkla.tv/19989

,

Kindervaccinatie studie: ernstige bijwerkingen worden verzwegen

26.09.2021 | www.kla.tv/19989

Kindervaccinatie studie: ernstige bijwerkingen worden verzwegen Niet minder dan 93 Israëlische artsen hebben een brief ondertekend waarin zij eisen dat geen coronavaccins aan kinderen mogen worden gegeven. De artsen wijzen erop dat volgens de huidige wetenschap het vaccin niet tot groepsimmuniteit kan leiden. Het is nog onduidelijk of het vaccin de verspreiding van het virus eigenlijk voorkomt en hoe lang het bescherming biedt. Nieuwe virusvarianten zouden resistent kunnen zijn tegen het vaccin en we weten nog niet wat de gevolgen zijn voor de groei, het voortplantingssysteem of de vruchtbaarheid. De 93 artsen schrijven: “We moeten kinderen niet in gevaar brengen door massaal te vaccineren tegen een ziekte die voor hen niet gevaarlijk is”. Volgens hun mening moeten kinderen snel weer normaal kunnen functioneren en moet men stoppen met hen te testen en te isoleren. Vaccineren moet niet worden overhaast tot het beeld volledig is, want corona vormt geen gevaar voor kinderen, zeggen de artsen. Ondanks de waarschuwingen van verschillende deskundigen uit de hele wereld propageren politici en media in Duitsland met kracht dat kinderen zo snel mogelijk worden gevaccineerd – hoewel de officiële cijfers van het huidige onderzoek naar de vaccinatie van kinderen in de leeftijdsgroep van 12-17 jaar duidelijke taal spreken. Uit het huidige gegevensblad van de farmaceutische bedrijven Pfizer en BioNTech blijkt dat ongeveer 80 procent van de 1.097 kinderen die met het vaccin zijn getest, klaagden over bijwerkingen. Bij 393 proefpersonen, d.w.z. bij meer dan een derde, waren deze bijwerkingen “matig”. En bij zeven kinderen hebben de bedrijven zelf de bijwerkingen als ernstig bestempeld. Dat is ongeveer 0,6 procent. In het document definiëren Pfizer en BioNTech reacties als “ernstig” wanneer zij “langdurige of aanzienlijke arbeidsonbekwaamheid” of “de dood” veroorzaken. Als nu een miljoen kinderen daadwerkelijk zouden worden gevaccineerd, dan zouden, gezien deze resultaten, minstens 6.000 van hen ernstige schade oplopen. En zeer waarschijnlijk zouden sommige van deze kinderen sterven. Volgens de door het Paul Ehrlich Instituut gepubliceerde gegevens is er in de vaccinatiecampagne tot nu toe één dode gevallen op elke 56.400 gevaccineerden. Dit betekent dat zelfs volgens de officiële cijfers kinderen en adolescenten driemaal meer kans hebben om aan de vaccinatie te sterven dan aan de ziekte. De media en onkritische politici die de coronavaccinatie al maanden promoten, lijken alle ethiek en verantwoordelijkheid overboord te gooien met het oog op deze onthullende feiten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: