Ellen Berends: Michigan vrouw die postte over haar neef die stierf na Johnson & Johnson injectie in april, dood vijf maanden na Pfizer mRNA injecties

ellen-berends:-michigan-vrouw-die-postte-over-haar-neef-die-stierf-na-johnson-&-johnson-injectie-in-april,-dood-vijf-maanden-na-pfizer-mrna-injecties

29-09-21 01:38:00,

Dit is het 250ste artikel op The COVID Blog, dat op 7 januari 2021 van start ging. Elk artikel is zeer persoonlijk. Zo heeft de blogger elke naam van elk slachtoffer in zijn geheugen gegrift. Een anonieme bron zorgde voor deze berichtgeving. De naam van het Facebook-profiel van de vrouw in kwestie deed meteen denken aan een zaak waar we eerder over schreven. Het blijkt dat de twee slachtoffers familie zijn.

Mevrouw Ellen Berends, 49, kreeg haar eerste Pfizer mRNA-injectie op 22 maart, volgens haar Facebookpagina.

Ze uitte haar opwinding en verlangen naar de injectie een week daarvoor. Verschillende vrienden en anderen feliciteerden haar en deelden ook hun “vaccinatie” status.

Ze ging onmiddellijk in het defensief over haar beslissing. De volgende dag plaatste mevrouw Berends een propagandagrafiek van Banner Health, kennelijk in een poging om zichzelf gerust te stellen over haar mRNA-injectie. Ze meldde dat ze die dag een zere arm had, maar ging door met het rechtvaardigen van haar beslissing tegenover vrienden en familie in de commentaren.

Mevrouw Berends kreeg haar tweede Pfizer mRNA injectie op 12 april. Ze meldde dat ze “superveel spierpijn” had, maar zei ook dat het “zo’n goed gevoel” was.

Anne Van Geest en mevrouw Berends dood

Mevrouw Berends Facebook naam is “Ellen Van Geest Berends.” Het deed me onmiddellijk denken aan Anne Van Geest, de 35-jarige die 11 dagen na haar Johnson & Johnson virale vector DNA-injectie in april overleed. Anne kwam toevallig ook uit Michigan. De puntjes sloten uiteindelijk op elkaar aan.

Mevrouw Berends plaatste een GoFundMe link voor Anne Van Geest op 20 april, één dag nadat Anne was overleden. Het onderschrift luidt: “Mijn nichtje is veel te vroeg weggenomen.”

Op 4 mei plaatste ze een MLive artikel over Anne. Het onderschrift luidt: “Dit is mijn nichtje.” Mevrouw Berends maakte duidelijk dat haar hele familie mRNA-injecties had genomen en beweerde dat alleen de DNA-injecties met de virale vector van Johnson & Johnson ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: