Hoe het spike eiwit het hart beschadigt – De lijst van mensen die bijwerkingen van vaccinatie melden wordt steeds langer

hoe-het-spike-eiwit-het-hart-beschadigt-–-de-lijst-van-mensen-die-bijwerkingen-van-vaccinatie-melden-wordt-steeds-langer

29-09-21 07: 55: 00,

mercola.com

  • FDA negeerde waarschuwingen voorafgaand aan de distributie van het vaccin dat het waarschijnlijk schade aan organen zou veroorzaken; gegevens gepubliceerd voor en na de introductie toonden aan dat het het spike-eiwit was dat microvaten beschadigde
  • Een analyse van 789 professionele atleten die gevaccineerd waren met COVID-19 toonde geen nadelige cardiale voorvallen bij gezonde personen; VAERS-gegevens tonen echter aan dat 11.793 personen een hartaanval kregen of werden gediagnosticeerd met myocarditis of pericarditis na vaccinatie
  • Gegevens van een groep patiënten behandeld door Dr Vladimir Zelenko tonen aan dat geen van 3.000 patiënten die hij binnen de eerste vijf dagen na de start van COVID behandelde 19ontwikkelden later symptomen op lange termijn, zoals vermoeidheid, hersenmist of ademhalingsmoeilijkheden.
  • De lijst van mensen die bijwerkingen van vaccinatie melden, groeit. Er zijn twee websites opgezet om hun verhalen te vertellen, aangezien sociale mediaplatforms routinematig alle informatie over ongewenste voorvallen verwijderen.

Deze video van de White Coat Summit van artsen in de frontlinie werd half augustus vrijgegeven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: