Pap, mam, waarom? Waarom stond je dit certificaat toen toe?

pap,-mam,-waarom?-waarom-stond-je-dit-certificaat-toen-toe?

29-09-21 02: 25: 00,

Waarom hebt u toegestaan dat gezonde mensen worden gediscrimineerd en gemarginaliseerd? Waarom hebt u toegestaan dat mensen die gewoon een kopje koffie willen drinken in hun favoriete restaurant, of hun geliefde hobby willen beoefenen, dit niet langer mogen doen, wegens een gebrek aan, letterlijk, hypocriete certificering?

Waarom hebt u toegestaan dat een [Anm. DWB-Redaktion: wenigstens halbwegs] vrije samenleving eenvoudigweg in de steek werd gelaten en verdeeld in gecertificeerde en niet-gecertificeerde mensen? Waarom accepteerde je deze tweeklassenmaatschappij, deze tweedeling, deze stempel en dit merkteken, waarom accepteerde je dit? Waarom liet je je vrijheid, waar je voorouders jaren voor gevochten hebben, waarom liet je het je in een mum van tijd afnemen?

En waarom waren velen van jullie lafaards, en hadden niet eens de moed om tenminste ons kinderen en jongeren te beschermen tegen dit ondraaglijke masker en deze gevaarlijke “vaccinatie”?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: