Schokkende video opgedoken: Aan welke geestesziekte lijdt Bill Gates?

schokkende-video-opgedoken:-aan-welke-geestesziekte-lijdt-bill-gates?

29-09-21 07:31:00, Ten laatste sinds het begin van de Corona-crisis staat de multimiljardair in het middelpunt van de kritische publieke belangstelling, die hem ervan verdenkt een van de meesterbreinen te zijn achter de poging om een nieuwe wereldorde te vormen. Het is zeker dat Gates zijn miljarden heeft kunnen verhogen sinds het begin van de crisis. In de video, die een hoorzitting van het Congres in 1998 van de toenmalige Microsoft-baas toont, lijkt hij allesbehalve psychologisch stabiel, bericht Report24.news.

Hij ziet zichzelf graag als filantroop en wordt ook als zodanig gevierd door overwegend linkse media. Dat is vreemd, want in de decennia na 1968 heeft ze het kapitalisme en zijn protagonisten bestreden.

Daarbij was Gates herhaaldelijk betrokken bij schandalen die voor normale mensen uiterst weerzinwekkend zijn. Zo had hij een hechte vriendschap met de multimiljonair, mensenhandelaar en kinderlokker Jeffrey Epstein (Frontnieuws: Bill Gates heeft zijn eigen Jeffrey Epstein probleem). Dat Gates’ theorieën, eisen en concrete projecten niet altijd even gezond leken, blijkt ook uit de episode waarin hij genetisch gemodificeerde muggen losliet in Florida Keys, VS (Frontnieuws: Hier komen Bill Gates’ genetisch gemanipuleerde muggen).

Vreemd gedrag in lichaamsbewegingen en spraak

Sinds enige tijd circuleert op de sociale media een video waarop te zien is hoe Gates zich in 1998 voor het Amerikaanse Congres moest verantwoorden. Destijds klaagden het Amerikaanse ministerie van Justitie, 18 staten en het District Columbia Microsoft aan op grond van beschuldigingen dat Microsoft met het Windows-besturingssysteem een monopolie had gevormd in strijd met de toepasselijke wetgeving. De oude beelden laten sterke twijfels over de geestelijke gezondheid van de man.

Backup:

Wikipedia vindt de ICD-10 classificatie F98.4 – stereotypische motorische bewegingsstoornis, ook wel jactatie genoemd – voor het gedrag.

Jactatie (Latijn voor rondgooien; ook jactatio) is de naam die gegeven wordt aan de pathologische rusteloosheid bij koortsige patiënten, bij mensen met een delirium, een cognitieve handicap, hospitalisme, of autisme of gedragsstoornissen. Bovendien wordt het vaak aangetroffen bij verwaarloosde of eenzame mensen. Jactatie komt vaker voor bij kinderen tot tien jaar, minder vaak bij oudere kinderen.

Het monotone wiegen, schommelen of schommelen kalmeert en stimuleert de betrokkene, en de jactatie kan een soort trance teweegbrengen. Langdurig schommelen, b.v. in de speeltuin of in een hangmat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: