De vaccinatie fanaten

de-vaccinatie-fanaten

30-09-21 03: 00: 00,

Sinds het voorjaar 2020 hebben indoctrinatie, gehoorzaamheid en heel gewoon kuddegedrag in het dagelijks leven geleid tot uiterst debiel, tegenstrijdig, overdreven, paranoïde en asociaal of zelfs anti-kinderlijk gedrag in plaats van tot fundamenteel redelijke, empirisch onderbouwde en proportionele beschermingsmaatregelen voor zieken, bejaarden en zwakken in het kader van de basiswet en zelfbeschikking of zelfs gratis medische basiszorg voor alle mensen. Maar weest u niet geïrriteerd door het feit dat bepaalde misdrijven op het gebied van de grondrechten vervolgens bij wet worden gelegitimeerd!

Dit gedrag houdt niet op bij dames en heren in witte jassen. Natuurlijk niet. Dit werd zelfs bevestigd door een zekere Christian Drosten, een pandemieprediker uit Berlijn die geliefd is bij bepaalde farmaceutische bedrijven, zeer goed genetwerkt en gesteund wordt, en politiek en medisch gevierd wordt. Drosten zei zoiets in de notulen. Reeds in het jaar 2014, tijdens de MERS-epidemie op het Arabisch schiereiland, in een interview met de Wirtschaftswoche, die nogal onverdacht is omwille van zijn kritiek op de regering. Ter onderbouwing van deze Drosten, die ook graag de bonus van de witte jas gebruikt en waarschuwt dat de vaccinatiegraad in Duitsland te laag is en dat we daarom weer beperkingen nodig hebben, zoals contactbeperkingen, en voor een beter begrip, een kort fragment uit het Corona-dossier (1):

“”Maar toen eind maart van dit jaar plotseling een hele reeks MERS-gevallen in Jeddah opdook,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: