Het Corona-onrecht

het-corona-onrecht

30-09-21 01: 00: 00,

Dag na dag worden de maatregelen tegen critici en twijfelaars verscherpt. De beheerders van de pandemie staan blijkbaar te beven voor een paar misleide samenzweringstheoretici. En Beate Bahner kon een half dozijn collega’s aannemen.

Spenden per SMS

Vond je dit een leuk artikel? Stuur dan eenvoudig een SMS met het trefwoord Rubikon10 naar 81190 en bij uw volgende mobiele telefoonrekening wordt u 10 euro in rekening gebracht, die, minus een vergoeding van 17 cent, rechtstreeks ten goede komt aan ons werk.

Walter van Rossum

Walter van Rossum is auteur, mediacriticus en onderzoeksjournalist. Hij studeerde Romaanse talen, filosofie en geschiedenis in Keulen en Parijs. Hij promoveerde 1989 aan de Universiteit van Keulen op een proefschrift over Jean-Paul Sartre. Sinds 1981 werkt hij als freelance auteur voor WDR, Deutschlandfunk, Zeit, Merkur, FAZ, FR en Freitag. Voor de WDR presenteerde hij o.a. de “Funkhausgespräche”. Zijn meest recente publicatie was Rubikon-VerlagMeine Pandemie mit Professor Drosten: Vom Tod der Aufklärung unter Laborbedingungen“.

Creative Commons Lizenzvertrag

Dit werk valt onder een Creative Commons Licentie (Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: