Stille ontsteking in de kaak

stille-ontsteking-in-de-kaak

30-09-21 07: 01: 00,

.

In het kaakbot kunnen ontstekingshaarden ontstaan als worteltanden of tandextracties niet geheeld zijn 100 %. Aangezien deze dentinale tubuli te klein zijn voor antiseptica, antibiotica en zelfs witte bloedcellen, kunnen zij met alternatieve methoden worden behandeld. Met name de hoogfrequentietherapie is in staat de bacteriën op alle niveaus te neutraliseren en zo de stoorvelden op te heffen.

Na gratis registratie ontvangt u direct alle informatie!

Energetische bestraling

Bij energetische bestraling worden echter ook de mitochondriën (onze belangrijkste organellen / triljoenen bacterie-achtige energiecentrales in al onze cellen) zodanig geactiveerd dat er plaatselijk een kunstmatige koorts wordt geproduceerd. Hierdoor sterven ziekteverwekkers zoals parasieten, schimmels, virussen en bacteriën af.

Tegelijkertijd wordt de elektrische membraanspanning van de cel weer opgevoerd tot de optimale waarde van ten minste (-)70 millivolt. Dit is cruciaal.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: