Verklaring van de mondiale COVID-top

30-09-21 10: 35: 00,

Zuletzt bijgewerkt op 30. September 2021.

Vom 12. bis 14. In september 2021 werd in Rome een internationale COVID-conferentie van artsen, juristen en andere beroepsbeoefenaars gehouden, met deelnemers uit vier continenten. De conferentie legde een slotverklaring af waarin werd gesuggereerd dat de dwingende hygiëneregimes die overal ter wereld werden toegepast, misdaden tegen de menselijkheid begingen. De verklaring van de Wereldwijde COVID-Top is hier gedocumenteerd.

Erklärung des globalen Covid-Gipfels

Verklaring van de Wereldwijde COVID-Top

Wij, de artsen van de wereld, verenigd en trouw aan de Eed van Hippocrates, stellen vast dat het beroep van arts zoals wij dat kennen zich op een kruispunt bevindt en voelen ons genoodzaakt het volgende te verklaren:

– het is onze grootste verantwoordelijkheid en plicht om de waardigheid, integriteit, kunst en wetenschap van de geneeskunde hoog te houden en te herstellen;

– ons vermogen om voor onze patiënten te zorgen wordt op een ongekende schaal aangevallen;

– beleidsmakers hebben ervoor gekozen een uniforme aanpak van behandelingen op te leggen die leidt tot onnodige ziekte en dood, in plaats van vast te houden aan de basisconcepten van geïndividualiseerde, op de patiënt afgestemde zorg die veilig en doeltreffend is gebleken;

– Artsen en andere zorgverleners die in de frontlinie werken en hun kennis van epidemiologie, pathofysiologie en farmacologie gebruiken, zijn vaak de eersten die nieuwe,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: