Waarschuwing uit Israël

waarschuwing-uit-israel

30-09-21 04:00:00,

Wij staan voor de onvervreemdbare rechten van lichamelijke autonomie, zelfbeschikking en keuzevrijheid. Wij geloven dat deze grondbeginselen de essentiële menselijke ervaring van vrijheid definiëren en dat zij zowel dankbaarheid als verantwoordelijkheid verdienen. Wij zetten ons in voor het nastreven en handhaven van deze rechten op plaatselijk, nationaal en internationaal niveau, overal waar zij gevaar lopen.

Dat zegt Ilana Rachel vanuit Jeruzalem waar zij zich inzet voor autonomie, zelfbeschikking en keuzevrijheid. In deze video doet ze een aangrijpend beroep op ons allen: het kwaad dat ons nu wordt aangedaan zal niet vanzelf overgaan. We zullen onze krachten moeten bundelen om van deze duisternis naar het licht te komen.

Ilana Rachel Daniel deed al 6 maanden geleden een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. De video die de hele wereld over ging is hier te zien.

Ilana wordt aan alle kanten tegengewerkt en is al van diverse social media platforms gehaald. Dit is haar website.
Stuur haar een berichtje van steun.
Mail IIana via info@thecommondenominator.net. Op Telegram kun je IIana volgen via: https://t.me/joinchat/UfvFcFg3ath4IqUe

De wereld is één, we strijden allen tegen dezelfde duisternis.

Met dank aan BLCKBX.tv voor de verbinding met Ilana Rachel.

Volg EZAZ op Telegram Tags: Israëlrechtvaccinvaccinatie  » Lees verder

%d bloggers liken dit: