Zeer ernstige waarschuwing: China schiet ballistische raket over Sydney, Australië heen

zeer-ernstige-waarschuwing:-china-schiet-ballistische-raket-over-sydney,-australie-heen

30-09-21 02:57:01,

De raket vloog dermate laag over Sydney, dat deze met het blote oog kon worden gezien. Dit kan eigenlijk niet anders dan een opzettelijke actie zijn geweest.

—————————————————————————————————————————————–

Aanwijzingen dat VS een grote militaire operatie aan het voorbereiden is – Radarbeelden laten zien hoe 4 Amerikaanse militaire toestellen het luchtruim van Noord Korea binnendringen – Ieder stervend imperium (in dit geval het Westen) slaat historisch woest om zich heen

—————————————————————————————————————————————–

De buitengewoon snel verslechterde relaties tussen China en Australië, dat in ijltempo een van de hardste en meest inhumane Covid dictaturen op deze planeet is geworden, hebben Beijing een ongekende en zeer ernstige waarschuwing doen afgeven door een ballistische raket die kernkoppen kan vervoeren direct over Sydney heen te schieten. Dit was ongetwijfeld een reactie op de oprichting van de AUKUS alliantie tussen de VS, Canada en Australië, en de aankondiging dat Australië nucleair aangedreven onderzeeërs krijgt. Deze zoveelste tegen China gerichte Westerse escalatie heeft de wereld een stuk dichterbij de volgende Wereldoorlog gebracht.

China’s CZ-3B raket is in principe gebouwd om satellieten in de ruimte brengen, maar kan ook kernkoppen vervoeren. Als het slechts een test was geweest, dan had de raket allang de ruimte bereikt voordat deze boven Australië zou komen. Het feit dat het projectiel een dermate lage hoogte hield zodat deze letterlijk boven Sydney kon worden gezien (zie filmpje), is een sterke aanwijzing dat dit een opzettelijk actie was om Australië te waarschuwen.

Ook de Franse president Macron heeft woedend gereageerd op de onaangekondigde oprichting van de AUKUS alliantie, omdat hiermee de aankoop van Franse diesel onderzeeërs – met een waarde van zo’n € 50 miljard – geannuleerd werd. Het begint erop te lijken dat een deel van de EU niet meer mee wil met de almaar agressiever wordende opstelling van het Anglo-Amerikaanse NATO imperium tegenover China (en Rusland), die duidelijk op de reeds lang door het Pentagon geplande oorlog moet uitlopen.

VS lijkt grootschalige militaire operatie voor te bereiden

Er zijn sterke signalen dat de VS een grootschalige militaire operatie voorbereidt. Aan de Westkust zouden zo’n 20 tankvliegtuigen bijeen zijn verzameld, die gisteren de hele dag actief waren. Dit kan wijzen op het overvliegen van enorme aantallen gevechtsvliegtuigen naar Oost Azië.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: