Britse uitvaartondernemer John O’Looney wordt Covid klokkenluider

britse-uitvaartondernemer-john-o’looney-wordt-covid-klokkenluider

01-10-21 08:29:00,

Home » Ziektes » COVID-19 » Britse uitvaartondernemer John O’Looney wordt Covid klokkenluider

“De enige zekerheid die een mens in zijn leven heeft is het einde ervan.” John O’Looney is een uitvaartverzorger in Engeland met ruim 15 jaar ervaring. Deze beroepsgroep heeft natuurlijk altijd te maken met de dood en zal als eerste opmerken of er iets abnormaals aan de hand is wat betreft sterfteaantallen.

In deze video wordt de Brit John O’Loony geïnterviewd door de Australier Max Igan. Hij praat openhartig over wat hij gedurende de pandemie heeft waargenomen vanuit zijn expertise en die van zijn vakgenoten. De “pandemie” blijkt wel een heel bizarre pandemie te zijn…

Ondertiteling: Erick van Dijk

De website van Vaccinvrij wordt steeds uitgebreid.

Ga regelmatig kijken!

Download GRATIS boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’

Blog

De informatie op dit blog is onderbouwd met officiële bronnen. De bronnen staan onder de betreffende blogs; iedereen die dat wil kan ze controleren of bestuderen.

In de reguliere voorlichting ontbreken veel specifieke bronnen en relevante informatie. Deel daarom dit blog in uw netwerk. Dit kan door op de social media iconen te klikken aan de linkerkant van deze pagina.

Sinds kort ook actief op Telegram.

Meld u aan voor de nieuwsbrief  » Lees verder

%d bloggers liken dit: