Congresrapport: Babyvoedingindustrie verkocht bewust producten vervuild met zware metalen

congresrapport:-babyvoedingindustrie-verkocht-bewust-producten-vervuild-met-zware-metalen

01-10-21 04: 40: 00,

Een rapport van het Congres dat woensdag werd vrijgegeven en waaruit blijkt dat de babyvoedingsindustrie er niet in is geslaagd producten met zware metalen uit de schappen te houden, heeft geleid tot oproepen aan de federale autoriteiten om snel actie te ondernemen en strenge limieten voor de hoeveelheid giftige stoffen in te stellen.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Een nieuw congres rapport dat woensdag werd vrijgegeven en onthult dat de babyvoedingindustrie er niet in is geslaagd om producten met zware metalen uit de schappen te houden, heeft geleid tot oproepen aan de federale autoriteiten om snel actie te ondernemen en strenge limieten voor toxine niveaus in te stellen.

“Dit is wat er gebeurt als je de voedsel en chemische bedrijven, en niet de FDA, laat beslissen of ons voedsel veilig is om te eten,” zei Scott Faber,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: