De raketwedloop op het Koreaanse schiereiland gaat gestaag door

de-raketwedloop-op-het-koreaanse-schiereiland-gaat-gestaag-door

01-10-21 08: 50: 00,

Op 1 september 2021 testte de RK (overigens eerder dan Noord-Korea) een ballistische raket vanaf een onderzeeër, en op september 12 lanceerde Noord-Korea een nieuwe kruisraket met een bereik van 1500 km, die de regio al in beroering heeft gebracht.

Aangezien Zuid-Koreaans rakettennieuws gewoonlijk de voorpagina’s niet haalt, stigmatiseerde iedereen eerst Noord-Korea.

Het echte “rakettenfestijn” was echter september 15, waarop BEIDE partijen hun stempel drukten. Noord-Korea lanceerde twee ballistische raketten richting de Zee van Japan. Regeringsbronnen bij de Zuid-Koreaanse Joint Chiefs of Staff meldden dat de geteste raketten een verbeterde versie lijken te zijn van de KN-23 Iskander ballistische raket “Kimskander,” aangezien het leger een zogenaamde pull-up manoeuvre detecteerde tijdens hun vlucht . Maar als we de geruchten mogen geloven, zijn Japan en Zuid-Korea uren bezig geweest met het uitzoeken van het hoogste punt en de coördinaten van het landingspunt van de raket van de DVK.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: