Duitsland noch Europa kunnen zonder Russisch gas leven

duitsland-noch-europa-kunnen-zonder-russisch-gas-leven

01-10-21 08: 59: 00,

Een deel van de wind wordt uit de zeilen genomen van de Duitse politieke partijen, met name de Groenen, door de dreigende energiecrisis waarmee zowel Duitsland als een groot deel van Europa wordt geconfronteerd. Dit zal verstrekkende gevolgen hebben, niet alleen voor het binnenland, maar ook voor de betrekkingen van Duitsland met de Russische Federatie en diverse NAVO- en EU-leden.

Duitsland voorzag dit en ging daarom vertrouwen op windmolenparken, het veronderstelde wondermiddel voor veel van de externe effecten van energieopwekking. Maar zoals sommige experts voorspelden, leveren ze niet de goedkope en groene energie die ze hadden voorspeld. De wind waait niet en er is een tekort aan gas voor de productie van elektriciteit en de verwarming van huizen.

Zonne-energie is misschien ook geen ideale bron voor noordelijke landen, vooral niet in de winter wanneer de dagen korter zijn. Als mensen een zonnige vakantie willen, gaan ze naar Spanje, niet naar Duitsland Het is een ongelukkig toeval hoe energie opraakt in de nabijheid van de plaats en het seizoen waar er veel vraag naar is – of misschien ook niet.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: