Lancet-onderzoek naar de oorsprong van de pandemie stopgezet wegens risico op vooringenomenheid

lancet-onderzoek-naar-de-oorsprong-van-de-pandemie-stopgezet-wegens-risico-op-vooringenomenheid

01-10-21 05: 52: 00,

Het werk van een task force in opdracht van de Lancet naar de oorsprong van COVID-19 is geklapt na bezorgdheid over de belangenconflicten van een van de leden en zijn banden via een non-profitorganisatie met het Wuhan Institute of Virology.

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Het werk van een task force in opdracht van de Lancet naar de oorsprong van COVID-19 is geklapt na bezorgdheid over de belangenconflicten van een van de leden en zijn banden via een non-profit organisatie met het Wuhan Institute of Virology.

Task force voorzitter Jeffrey Sachs, economie professor aan de Columbia University in New York, vertelde de Wall Street Journal dat hij het door wetenschappers geleide onderzoek naar hoe de COVID-19 pandemie is ontstaan had stopgezet vanwege zorgen over zijn banden met de EcoHealth Alliance,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: