Livestream kort geding Maes/Lenting vs. de Staat inzake de coronapas

livestream-kort-geding-maes/lenting-vs.-de-staat-inzake-de-coronapas

01-10-21 08:31:00,

Drie uur kijken naar een absurde zitting is heel wat. Wij plaatsen het omdat het zo waanzinnig belangrijk is. Waar nu voor wordt gestreden is allesbepalend. Krijgt Nederland een sociaal creditsysteem à la China? Kunnen we dolgedraaide politici een halt toeroepen? En een afgeleide bevolking op tijd uit de hypnose krijgen? De kortgeding rammelde aan alle kanten…

Een paar uitspraken van aanwezigen

Neuroloog Jan Bonte, die namens de eisers mocht spreken, vatte het verweer van de landsadvocaat als volgt samen: “Landsadvocaat: ‘De Staat heeft het goed met u voor en weet wat goed voor u is’. Bart Maes c.s.: ‘Hoe bewijst u dat?’ Landsadvocaat: ‘Door te zeggen dat de Staat het goed met u voor heeft en weet wat het beste voor u is’.”
 
Ook journalist Annelies Strikkers volgde de zitting. “De grondslag voor de corona-pas is de mate van besmettelijkheid tegengaan. De Staat moest aantonen dat ongevaccineerden een gevaar zouden zijn voor gevaccineerde mensen. Zowel het RIVM als de landsadvocaat kon dit niet hard maken en ging stotteren,” schrijft ze.
 
Sietske Bergsma, die verslag deed voor Blckbx.tv, laat weten dat het kort geding een ‘de keizer heeft geen kleren aan’-zitting was. “Wat het vonnis ook wordt volgende week. Enorme prestatie van eisers en alle betrokken juristen!” twittert de voormalig advocaat.’”
9fornews

Livestream van het kortgeding Een paar commentaren van kijkers

Dank! Soms denk ik dat ik gek ben geworden. Hoe de uitsluiting en dwang wordt verkocht als vrijheid en veiligheid. En hoe het gros van de Nederlanders de schouders ophaalt. Dank voor dit pleidooi. Fijn dat er (veel) mensen zijn die het niet pikken.
 
“Het doel is iedereen een QR code, waarop een heleboel dingen worden gekoppeld in de toekomst, net als in China krijg je hier een sociaal krediet systeem, alles wordt gekoppeld aan die QR code, Ook het CO2-budget, die gaat er vanzelf komen, een budget voor vlees eten, autorijden, vliegreizen en energie, is het op, kan je bepaalde dingen gewoon niet meer afrekenen, en krijg je het niet, simpel! Dit jaar konden 23 miljoen Chinezen niet reizen, omdat hun social credit score te laag was, dat komt vanzelf hier, oh en voor de mensen die het allemaal niet geloven, als ik jou 2 jaar geleden had verteld,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: