Mordechai Krispijn na de uitspraak over Waku Waku 30 sep 2021

mordechai-krispijn-na-de-uitspraak-over-waku-waku-30-sep-2021

01-10-21 01:01:00,

Gelezen 381

Reactie van Mordechai Krispijn via Facebook na de teleurstellende rechtelijke uitspraak inzake restaurant Waku Waku in Utrecht. melding van de video kwam pas na 23 uur, dus de oproep is niet meer relevant. Wel voor de overige worden. Er volgt dus op 1 oktober 2021 nog een kort geding over demonstratierecht en ook is er een uitspraak over de zaak Joop-BNNVARA

video

Veel waarheden en volledig eens met dat we het samen moeten doen, SAMEN STERKER.

Of dit ¨liefdevol¨ overwonnen gaat worden? Denk ´t niet.

Ik vindt het trouwens geweldig om het voorbeeld van Venezuela aan te halen, maar ik had liever wat voorbeelden gehoord van waar het dan WEL LIEFDEVOL GEDAAN EN GELUKT IS.

Buren slaan elkaar de hersenen in bij overhangende takken, processen worden eerst gevoerd omdat de een zichzelf in hiërarchie hoger voelt staan als de ander. De tijd om eerst de strijd te voeren om ¨elkaar lief te hebben¨ en dan met bloemen en muziek een dictatoriaal regime af te stoten, een regime dat als ondertoon Mensen waaronder kinderen mentaal en lichamelijk ongegrond mishandeld, zal nooit of in het beste geval nog minder aandacht besteden aan demonstraties, protesten etc. Laat staan het beleid (plan) omgooien.

video

rutte en zijn lakeien.

Lest we forget. – “opdat we niet vergeten”

1

LIKE DEZE POST. KLIK HIER.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: