Onze vruchtbaarheid loopt gevaar – steeds meer meldingen van menstruatiestoornissen en miskramen

onze-vruchtbaarheid-loopt-gevaar-–-steeds-meer-meldingen-van-menstruatiestoornissen-en-miskramen

01-10-21 08:33:00,

Er is iets waar wij ons ernstig zorgen over maken. Dat zijn de duizenden meldingen van menstruatiestoornissen en miskramen die wereldwijd worden gedaan door vrouwen kort nadat zij het COVID-vaccin hebben gekregen.

Volgens een artikel dat recent is gepubliceerd in het medisch wetenschappelijk tijdschrift ‘British Medical Journal’ (BMJ) zijn er vanaf 2 september meer dan 30.000 meldingen gedaan van onregelmatige menstruatie en vaginale bloedingen bij de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA) – het Britse systeem voor het verzamelen en volgen van bijwerkingen na COVID-vaccins.1

De meldingen van bijwerkingen omvatten zwaardere menstruaties dan normaal, vertraagde menstruaties en onverwacht vaginaal bloedverlies.

Volgens recente gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) – het door de overheid gefinancierde systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins in de VS – zijn er tussen 14 dec. 2020 en 10 sept. 2021 in totaal 8.793 meldingen geweest van menstruatiestoornissen na vaccinatie met een COVID-vaccin. 2

Uit onderzoek is gebleken dat VAERS slechts 1% van aantal bijwerkingen wordt gerapporteerd, dus het aantal menstruatiestoornissen in zal naar alle waarschijnlijkheid vele malen hoger zijn. 3

Wel gemeld maar niet onderzocht

 
In een e-mail aan de Amerikaanse organisatie ‘The Defender’, zei Dr. Lawrence Palevsky, kinderarts, docent en auteur: 4

“Als we de wetenschappelijke methode zouden volgen, zoals die in schoolboeken werd onderwezen (wat al lang niet meer het geval is), dan zouden we de geobserveerde veranderingen in de menstruatiecyclus bij tienduizenden vrouwen onmiddellijk zien als een signaal waarover de nodige vragen zouden moeten worden gesteld.”
 
Palevsky maakt deel uit van een onafhankelijke onderzoeksgroep die gegevens verzamelt van niet-gevaccineerde vrouwen die menstruatieveranderingen hebben ervaren nadat ze in de buurt waren van anderen die recentelijk COVID-vaccins hebben gekregen. Hij stelt dat er een studie nodig is die de inhoudsstoffen van de prik en de effecten van deze chemische stoffen op de menselijke fysiologie en het voortplantingssysteem van vrouwen kunnen hebben onderzoekt. En hij verklaarde ook het volgende:
 
“Een echte naleving van de wetenschappelijke methode zou toelaten dat antwoorden worden gerapporteerd zonder vooringenomenheid of vooroordeel voor een gewenste uitkomst van de resultaten”.
 
“Er is een lange lijst van bijwerkingen die de fabrikanten van de injectie in de herfst van 2020 naar de FDA [U.S.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: