Restaurant Waku Waku sluiting rechtbank gecontroleerd oppositie spel!

restaurant-waku-waku-sluiting-rechtbank-gecontroleerd-oppositie-spel!

01-10-21 09:55:00,

Het werd slim gespeeld. Martin Vrijland publiceerde vanochtend dat rechtspraak.nl de uitspraak van restaurant Waku Waku niet gepubliceerd had. Binnen 15 minuten na publicatie van dat artikel deed de website echter een update en stond de uitspraak er ineens wel op de nieuwspagina, maar nog steeds niet op de officiële zaaknummer publicatiepagina. Laat ik een stukje posten van mijn onderzoek dat ik deed voorafgaand aan die publicatie:

Origineel artikel

Het is zover vegan restaurant Waku Waku heeft een uitspraak van een rechter: sluiten of QR code controleren. Oh ja en nog iets: Waku Waku gaat niet in hoger beroep. Waarom niet? Omdat het een show proces was, de rechter een acteur en Saskia Belleman van de Telegraaf de hoax verslaggever van de Telegraaf is die het als echt proces mag verkopen. We zijn getuige van een spel in samenwerking tussen de mainstream media en de gecontroleerde alternatieve media.

Laten we de uitspraken database van de rechtspraak er even bij pakken: niets te vinden. Ook de nieuwsfeed van rechtspraak.nl zegt helemaal niets over deze toch wel belangrijke zaak (inmiddels dus wel). Hebben ze personeelstekort bij de rechtbanken en kunnen ze de uitspraken niet tijdig up to date houden? Nee hoor, want een uitspraak van 30 september aangaande een andere poging tot restaurantsluiting in Nijmegen staat wel vermeld:

Arnhem, 30 september 2021 De voorzieningenrechter wijst het verzoek van grandcafé Moeke in Nijmegen om een voorlopige voorziening te treffen af. De rechter besluit niet inhoudelijk te oordelen over het bevel tot sluiting van het grandcafé, omdat het bevel is opgeheven en het grandcafé weer open is.

Update 15 minuten later

En toen deed ik 15 minuten later een zelfde zoekactie en stond de uitspraak dus ineens wel op de nieuws pagina, maar niet op de uitspraken pagina. Opmerkelijk feit:

Op moment van schrijven staat de uitspraak nog steeds niet als officiële uitspraak inclusief zaaknummer vermeld!

Zeer opmerkelijk. Dat bevestigt namelijk het vermoeden dat we met een showproces te maken hebben, zoals we dat wel vaker gezien hebben in de media. Stelling van de dag:

U bent gefopt met een showrechter en een showuitspraak. Vandaar dat Waku Waku ook niet in hoger beroep gaat

We worden grootschalig gefopt door acteurs van de staat die het volgende moeten helpen bewerkstelligen:

  1. U moet protestleiders hebben die uw actie leiden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: