Shamima Begum wil terug naar het Verenigd Koninkrijk – waarom we haar pleidooi voor medeleven niet kunnen inwilligen

shamima-begum-wil-terug-naar-het-verenigd-koninkrijk-–-waarom-we-haar-pleidooi-voor-medeleven-niet-kunnen-inwilligen

01-10-21 08: 55: 00,

In een toespraak tot de Britse media deze week, riep Groot-Brittannië’s meest beruchte jihadbruid, en naar verluidt ‘hervormde’ Terreursympathisant, haar mede-Britten op om haar terug binnen te laten op grond van medeleven.

Shamima Begum, die het Verenigd Koninkrijk verliet op de leeftijd van 15 om zich aan te sluiten bij ISIS (verboden in Rusland) in Syrië beweert nu dat haar jeugd, naïviteit en algeheel gebrek aan vooruitziendheid ertoe leidden dat ze afdwaalde in de armen van islamitische radicalen, niet wetende dat ze zich in feite aansloot bij ” een doodscultus.”

Om de boodschap duidelijk te maken, beweert een hijab-vrije, abaya-vrije Shamima (nu 22 jaar oud) dat ze haar ware roeping heeft gevonden: het Verenigd Koninkrijk en premier Boris Johnson helpen om het kwaad dat terrorisme is te bestrijden, omdat we dat allemaal slecht hebben gedaan.

Inderdaad … als mensen zoals Shamima nog steeds het gevoel hebben dat ze het systeem kunnen bespelen – en daarmee bedoel ik die westerse waarden die ze maar al te graag verwierp,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: